Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve oranlı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Panik kolu olmalıdır: Acil çıkış bapları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve kolaylık bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Malzeme: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle bile müşterek özellikleri, dayanıklı ve dayanıklı yapıda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha ali mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, Yangın Kapısı Fiyatları yangın esnasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kabilinden kabil.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page